Meniu cantină

Meniu cantină 16-20 octombrie 2017

 LuniMartiMiercuriJoiVineri
Supă / CiorbăSupa de ciuperci
Supa Ezoghelin
Supa de pui cu taitei
Ciorba de fasole
Supa crema de legume
Supa de linte
Supa de broccoli
Ciorba de vacuta
Supa de radacinoase
Supa de pui cu usturoi
Felul doiChiftele de pui la cuptor
Friptura de vita
Chiftele de vita la cuptor
Peste somon la cuptor
Sote de vita
Pulpe de pui la cuptor
Piept de pui la gratar
Carne de vita cu sos si legume
Shaorma de pui
Shaorma de vita
Garnitură / VegetarianLinte scazuta
Fasole scazuta
Cus cus
Legume la cuptor
Varza calita
Piure de cartofi
Paste
Mazare cu sos
Broccoli fiert
Cartofi fierti
Salată bufetVarza alba
Masline
Morcovi
Castraveti
Rosii
Branza
Varza rosie
Masline feliate
Rucola
Ardei copt
Castraveti murati
Broccoli
Tabuleh
Salata de sfecla
Muraturi asortate
Naut
Salata iceberg
Castraveti
Branza
Castraveti
Rosii
Ardei copt
Oua fierte
Salata de sfecla
Varza alba
Varza rosie
Muraturi
Masline
Valeriana
Castraveti murati
DesertFructeFructeFructeFructeFructe

Bucătar șef: Bahri Bahar
Doctor: Florenta Macarov Burnichi
Nutriționist: Simona Păcurar