De ce Școala Primară Spectrum ?

     Noi toți ne dorim o lume mai bună, o societate bazată pe valori cum sunt respectul și profesionalismul atunci e bine să investim în educația copiilor, să le deschidem drumul în viață, iar ei să exploreze mai multe orizonturi pentru a ști să aleagă mai târziu.

     Suntem conviși că Școala Primară Spectrum vă asigură dezvoltarea armonioasă a copilului dumneavoastră, oferind pe lângă un învățământ de calitate și o educație spiritual adecvată.

     Ne propunem să respectăm caracteristicile unei bune educații:
⦁ punem accent pe elevi
⦁ urmărim dezvoltarea calităților umane
⦁ procesul de predare-învățare-evaluare este personalizat, se adaptează particularităților fiecărui copil în parte

     Corpul didactic, pe lângă predarea disciplinelor de studiu cu multă pricepere și cu o pregătire foarte bună, le insuflă copiilor valori morale esențiale în dezvoltarea acestora. Copiii sunt îndrumați cu dragoste și înțelegere pentru a pune bazele solide încrederii de sine.

     Dotarea materială a școlii, laboratoarele, biblioteca, sala festivă, cantina, toate împreună completează cu succes munca educatorilor asigurând un standard de înaltă calitate întregului proces educațional. De asemenea, îi oferim copilului dumneavoastră un mediu școlar sigur, civilizat și o colectivitate în care să se dezvolte frumos.

     Activitățile sociale, culturale și sportive sunt o parte importantă a învățământului contemporan, ajutând la câștigarea încrederii în sine, la o bună exprimare, la dezvoltarea și completarea fizică, emoțională și cognitivă. Dispunem de un număr mare de cluburi interactive și ore de studiu alături de învățătoare unde micuții elevi își pot aprofunda noțiunile predate în clasă.

     Elevii sunt încurajați să participe la programele și activitățile organizate în cadrul grădiniței/școlii, deoarece cunoștințele acumultate timpuriu sunt esențiale în dezvoltarea armonioasă a preșcolarului, lasându-și amprenta asupra personalității fiecărui copil în parte.

Ce înseamnă Spectrum ?

     Elevii Școlii Primare Spectrum învață aici să iubească culorile curcubeului, florile și fluturii, munții și marea, soarele și luna, slovele cărților, sunetul muzicii, vocea blândă a doamnei învățătoare, competiția cu colegii, tradițiile și obiceiurile, toate astea și încă mii de lucruri, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ IUBIRE!

Elevii Școlii Primare Spectrum sunt pregătiți aici să participe la concursuri, să fie în competiție cu colegii, să câștige cupe, medalii și diplome bazându-se pe munca lor, pe competențele și abilitățile dobândite în școală, dar și pe susținerea colegilor pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ SUCCES!

     Elevii Școlii Primare Spectrum află aici noțiuni elementare de biologie, ecologie și chimie, experimentând împreună cu colegii și profesorii în laboratorul de știinte al școlii, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ CERCETARE ȘI INOVAȚIE!

     Elevii Școlii Primare Spectrum scriu aici primul cuvânt, prima poezie, prima compunere și prima scrisoare pentru mama, pictează primul tablou în culori pastelate, construiesc primul castel, sunt actori pentru prima dată pe scena pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ CREATIVITATE!

     Elevii Școlii Primare Spectrum sunt îndrumați să lucreze împreună cu colegii, să facă schimb de idei, să realizeze obiecte împreună, să împartă cu ceilalți experiențe, să își ajute colegii aflați în dificultate pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ COOPERARE ȘI SOLIDARITATE!

     Elevii Școlii Primare Spectrum merg împreună cu colegii din școală în prima excursie și în prima tabără, urcă împreună munții, vizitează obiective turistice, organizează primul foc de tabără, primul concurs de schi, construiesc primul om de zăpadă, dar participă și la primele concursuri de alergare, de sărituri; joacă aici primul meci de volei, de baschet sau fotbal, râd, strigă, plâng, cad și se ridică imediat, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ LIBERTATE DE MIȘCARE ȘI SPIRIT DE ECHIPĂ!

     Elevii Școlii Primare Spectrum învață să citească și să scrie primele cuvinte în limba engleză, primele povești, primele cântece, împrumută de la biblioteca școlii prima carte, au prima conversație în limba engleză cu profesorii și colegii, fac prima traducere, pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ COMUNICARE ÎN LIMBA ENGLEZĂ!

     Elevii Școlii Primare Spectrum află aici bucuria lecturii citind poeziile lui Eminescu, Coșbuc și Arghezi, poveștile și Amintirile din copilărie ale lui Creangă, povestirile istorice ale lui Alexandru Mitru, surprind înțelepciunea popoarelor în buchete de ghicitori, proverbe și zicători, cântă prima dată Imnul României și sărbătoresc împreună cu cei dragi, îmbracă prima dată aici costumul național popular românesc, merg în vizită la muzee și case memoriale, se întâlnesc cu scriitori și oameni de știință pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ RESPECT PENTRU TRADIȚII ȘI VALORI!

     Elevii Școlii Primare Spectrum pășesc pentru prima dată aici timizi și curioși și sunt surprinși să găsească ambientul plăcut, atmosfera caldă, familială, învățătoare și profesori cu brațele deschise, atenți la toate întrebările și problemele lor, găsesc aici sprijin și suport la cadrele didactice și la conducerea școlii pentru că SPECTRUM ÎNSEAMNĂ CONSILIERE!